Recent Posts

    Emekli Amirallerden Bildiri / Emekli Amiral Cem Gürdeniz'in eşinden TGB'ye: Bir daha ... - Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler.

    Emekli Amirallerden Bildiri / Emekli Amiral Cem Gürdeniz'in eşinden TGB'ye: Bir daha ... - Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler.. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… emekli generaller ortak bir bildiri. Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler. Emekli amirallerin darbe imalı bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. Tsk'dan emekli 103 amiral, montrö sözleşmesinden çıkılabileceği tartışmaları ile bir tuğamiralin sarık ve cübbeli fotoğraflarına yönelik bildiri yayımladı. 4 emekli amiral ifadeye çağrıldı.

    Emekli amiraller, savaş tamtamları çalarken montrö'yü gereksiz görmenin türkiye için çok tehlike olduğunu söylüyor. Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. .net şekilde yalanlanmasına rağmen 103 emekli amiral hükümete karşı bir bildiri yayınladı. Ülkedeki onurlu, şerefli, vatansever insanların hala bu namussuzlara karşı korkmadan konuşabileceğini hatırlatan bildiridir.

    103 emekli amirale 'bildiri' soruşturması
    103 emekli amirale 'bildiri' soruşturması from i.gazeteduvar.com.tr
    103 emekli amiral tarafından imzalanan bir bildiri yayınlandı. Tsk'dan emekli 103 amiral, montrö sözleşmesinden çıkılabileceği tartışmaları ile bir tuğamiralin sarık ve cübbeli fotoğraflarına yönelik bildiri yayımladı. İyi̇ parti lideri akşener'den 104 emekli amiral açıklaması. .mümkündür şeklinde yanıt vermesine ilişkin olarak 104 emekli amiral imzasıyla hazırlandığı belirtilen bir bildiri kamuoyuna yansıdı. 104 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir 'bildiri' yazmışlar. Gözaltına alınanlardan 6'sı ankara'ya götürüldü. Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler.

    İyi̇ parti i̇zmir milletvekili aytun çıray, emekli amirallerin bildirisi için bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum dedi.

    Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Emekli amiraller, savaş tamtamları çalarken montrö'yü gereksiz görmenin türkiye için çok tehlike olduğunu söylüyor. Endişe yaşadıklarını söyleyen emekli amirallerin yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi 103 emekli amiralin isminin yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi 104 emekli amiralin bildirisinde imzası olan koramiral ve eski fenerbahçe spor kulübü yöneticilerinden atilla kıyat, söz konusu bildiriye ilişkin açıklama yaptı. Tepkiler çığ gibi büyürken cumhurbaşkanlığı tarafından bildiri çok sert bir dille eleştirildi. İyi̇ parti lideri akşener'den 104 emekli amiral açıklaması. Chp grup başkanvekili engin özkoç ise emekli amirallerin bildirisine tepki gösteren hükümet temsilcilerini eleştirdi. Emekli amirallerin darbe imalı bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. Emekli amiral ergun mengi'nin başını çektiği 103 emekli amiral, cumhurbaşkanı erdoğan'ın politikalarına, hükümete ve türk silahlı kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı. Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! İletişim başkanı fahrettin altun, montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayımlayan emekli amirallere tepki gösterdi. Gözaltına alınanlardan 6'sı ankara'ya götürüldü.

    Emekli amirallerin darbe imalı bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. 103 emekli amiral bildirisinde ne yazıyor? Emekli amiral ergun mengi'nin başını çektiği 103 emekli amiral, cumhurbaşkanı erdoğan'ın politikalarına, hükümete ve türk silahlı kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. Bazı emekli amirallerin geçmişteki kötü ve çirkin olayları hatırlatan bir yöntem ve üslupla bildiri yayınlaması kabul edilemez.

    Skandal bildiriye imza atan amirallerden ilk açıklama
    Skandal bildiriye imza atan amirallerden ilk açıklama from www.habervakti.com
    İyi̇ parti lideri akşener'den 104 emekli amiral açıklaması. 104 emekli amiralin bildirisinde imzası olan koramiral ve eski fenerbahçe spor kulübü yöneticilerinden atilla kıyat, söz konusu bildiriye ilişkin açıklama yaptı. Akşener, sabah bir uyandık emekli amirallerin canı sıkılmış, bildiri yayınlamışlar. Emekli amiral ergun mengi'nin başını çektiği 103 emekli amiral, cumhurbaşkanı erdoğan'ın politikalarına, hükümete ve türk silahlı kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı. 103 emekli amiral bildirisinde ne yazıyor? 4 emekli amiral ifadeye çağrıldı. .başkanı bahçeli, montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayımlayan emekli 103 amirale sert tepki gösterdi. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… emekli generaller ortak bir bildiri.

    Endişe yaşadıklarını söyleyen emekli amirallerin yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi

    Askerlerin, emekli olsun olmasın fark etmez, her bildirisine karşıyım. 104 amiral'in imzaladığı montrö bildirisi için cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı altun, ''neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Emekli amiral ergun mengi'nin başını çektiği 103 emekli amiral, cumhurbaşkanı erdoğan'ın politikalarına, hükümete ve türk silahlı kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. Ankara cumhuriyet başsavcılığı ise söz konusu bildiriye re'sen soruşturma. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın emekli amirallerin bildirisi hakkında yarın 15.00'da beştepe'de değerlendirme yapacağı öğrenildi. .net şekilde yalanlanmasına rağmen 103 emekli amiral hükümete karşı bir bildiri yayınladı. İşte o bildirinin tam metni: Emekli amirallerin yaptığı bildiriye tepkiler çığ gibi büyüyor. Endişe yaşadıklarını söyleyen emekli amirallerin yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Montrö boğazlar sözleşmesi konulu bildirideki türkiye'nin bekasında önemli bir yer tutan montrö.

    İyi̇ parti lideri akşener'den 104 emekli amiral açıklaması. 4 nisan 2021 tarihinde 103 emekli amiral ortak bildiri yayınladı. 103 emekli amiralin isminin yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! 103 emekli amiral, dün gece başkent'i karıştıran bir bildiri yayınladı.

    Kemal Kılıçdaroğlu'nun amirallerin bildirisi hakkında ilk ...
    Kemal Kılıçdaroğlu'nun amirallerin bildirisi hakkında ilk ... from www.hurhaber.com
    Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir 'bildiri' yazmışlar. İşte o bildirinin tam metni: Çıray darbe yapmaya niyeti olanı tükürükle boğarız diye ekledi. 103 emekli amiral bildirisinde ne yazıyor? Emekli amiral ergun mengi'nin başını çektiği 103 emekli amiral, cumhurbaşkanı erdoğan'ın politikalarına, hükümete ve türk silahlı kuvvetleri'ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı. Emekli amirallerin darbe imalı bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. 103 emekli amiral tarafından imzalanan bir bildiri yayınlandı. Bildiride montrö sözleşmesi, tekkedeki amiral konusu ve atatürk ilkeleri ile ilgili açıklama yapıldı.

    Çelik, twitter'dan yaptığı açıklamada, bazı emekli amirallerin geçmişteki kötü ve çirkin olayları hatırlatan bir yöntem ve üslupla bildiri yayınlaması kabul edilemez.

    Ankara cumhuriyet başsavcılığı ise söz konusu bildiriye re'sen soruşturma. Gözaltına alınanlardan 6'sı ankara'ya götürüldü. Tepkiler çığ gibi büyürken cumhurbaşkanlığı tarafından bildiri çok sert bir dille eleştirildi. Ülkedeki onurlu, şerefli, vatansever insanların hala bu namussuzlara karşı korkmadan konuşabileceğini hatırlatan bildiridir. Savcılık bildiriyle ilgili soruşturma başlattı.türk silahlı kuvvetlerinden emekli 103 amiral, tbmm başkanı mustafa şentop'un bir soru bildiride tarikat evi tartışmasıyla ilgili ise şu ifadeler yer aldı 5 nisan 2021 emekli amirallerin gözaltına alınması 152. Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir 'bildiri' yazmışlar. 4 nisan 2021 tarihinde 103 emekli amiral ortak bildiri yayınladı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili emekli amirallerden dikkat çeken bir açıklama geldi. Çıray darbe yapmaya niyeti olanı tükürükle boğarız diye ekledi. Emekli amirallerin yaptığı bildiriye tepkiler çığ gibi büyüyor. İyi̇ parti lideri akşener'den 104 emekli amiral açıklaması. 103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan, türkiye'nin uluslararası anlaşmalardan çıkıp çıkamayacağına yönelik tartışmalar hakkındaki bildiri gündeme bomba gibi düştü.

    0 Response to "Emekli Amirallerden Bildiri / Emekli Amiral Cem Gürdeniz'in eşinden TGB'ye: Bir daha ... - Emekli amirallerden bildirisi hakkında merak edilen gelişmeler."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close